Hmmm, hittar ingen bra rubrik


Idag var jag hos naprapaten i hemkommunen. Han är vida känd för att vara otroligt kompetent och gör inget som skadar. Kan han inte göra saker korrekt, så gör han inget. Himla bra tyckte jag detta lät.
När jag kom dit läste han igenom det senaste röntgensvaret. Det ser ju inte så bra ut, men jag var mest nyfiken på om jag inbillar mej att mitt bäcken är helt vridet. Min berömda knöl i ryggslutet, som läkarna sagt att de bara är en svullen muskel, svullet muskelfäste, som jag hela tiden hävdat att det är något slags ben, något som inte befinner sej på rätt ställe.

Jo då, nog är mitt bäcken vridet. Och det ÄR ett ben där inne i knölen. Nämligen bäckenet. Morr. Vänstra sidan av bäckenet har helt enkelt tippat bakåt. Precis som jag trodde. SI lederna är kassa helt enkelt. Jag har ju även vansinnigt ont i blygdbensfogen, den man har ont i när man är gravid, och nu är det värre än det någonsin var under någon av mina graviditeter.

Så. Inte konstigt då att jag har ont och har nervpåverkan. Inte konstigt alls, för det går otroligt många nerver genom bäckenet, som nu inte kan gå rätt väg, eller kanske ligger i kläm.
Men VARFÖR tror inte läkarna på vad jag säger??? Varför i hela friden får jag ingen röntgen som kan dokumentera hur det står till??? Naprapaten kunde inget göra åt det, eftersom jag är så himla dålig i ländryggen och han då kan skada mej för livet, om han manipulerar. Otroligt bra tänkt, anser jag. Förlamad vill jag inte bli, och det är risken om man börjar vrida och bända i bäckenet.

Nu vet jag inte, men spekulerar gärna. OM, jag säger OM man skulle operera ländryggen så den blir rak, så kanske man kan trycka tillbaka mitt bäcken. Då kanske jag skulle kunna få tillbaka förmågan att gå utan större besvär? Tänk…. Åh, det är en dröm…

Jag är paniskt rädd för att ramla, och det gör jag rätt i förstår jag nu. Att vara överrörlig och ha kotglidningar på så många nivåer i ryggen medför en reell fara, om jag skulle halka och ramla på rumpan.

Ja ja, jag får helt enkelt vara försiktig.

Imorgon bär det av till Nässjö och en EDS specialist som håller till där. Resan kommer ta knäcken på mej, min rygg och nacke gillar INTE att åka bil nu för tiden. Men kan få hjälp, så är det värt det. En EDS syster jag träffade via nätet är så gullig och hjälper mej, trots sin sjukdom och sina smärtor. Hon ger alltså bort av sin tid med denna kompetenta läkare, för att jag ska få en chans. Vilka människor jag har träffat via min sjukdom!!! ❤ ❤

Först träffar jag min tvillingsjäl. En sån där riktig vän. Det har jag aldrig haft. Vänner har jag haft i mitt liv, men inte en sån där som hoppar in i hjärtat. Som jag inte behöver tjafsa med. Som jag vet gör allt för mej. Som skulle hoppa genom eld för mej, som skulle ställa upp med hela sin kropp och själ, för att jag ska må bra. En syster. Själsfrände. Som även vet hur det är att ha EDS och ha ont överallt hela tiden.
Jag skulle aldrig träffat henne om jag inte fått min diagnos. Puss på dej M.

Ja vänner ska man vårda ömt. Jag har inte mängder, men de jag har finns i mitt hjärta och jag hoppas jag någon gång kan återgälda allt det de har gjort för mej.
Jag skriver ju inte ut några namn i min blogg, men jag hoppas ni vet vem jag menar. Kram på er!!!

Nu är jag riktigt mör och har galet ont, efter dagens bravader. Jag fick ju vänta på färdtjänsten i över en timma för att komma hem också. Det klarar inte kroppen riktigt. Nu hoppas jag bara att sömnen infinner sej inatt, och att jag inte har alltför ont imorgon. Jag vill ju kunna vara liiiite trevlig i bilen ner, och kunna finnas till lite för min vän också. 😉

 

Annonser

4 thoughts on “Hmmm, hittar ingen bra rubrik

  1. lycka till i Nässjö…blir så glad att du har dessa stjärnor runt om dej!!!
    Och jag är säker på att du tillför positivitet tillbaks till dem, trots din tunga situation. Bra att naprapaten kunde bekräfta dina misstankar…nu är det ”bara” att få vården att FATTA!!!
    Kram!

  2. Så glad att allt gick bra ❤ och min vän du beskriver så väl exakt så jag känner för dig därför kallar jag dig för Ler eftersom jag är din långhalm….tja fast med sirap på då eftersom jag är så "seg" och trög! Hahahaha 😉 Puss och kram och all kärlek i världen <3<3<3<3

Lämna gärna ett avtryck. Tack!! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s